Κατηγορίες
Αθλήματα

Παρελθόν από τη Δράμα οι Αντάμοβιτς και Ντράσκιτς

Χωρίζουν οι δρόμοι των Αντάμοβιτς και Ντράσκιτς με την δραμινή ομάδα, ύστερα από δύο σεζόν που βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας.

Η ανάρτηση του συλλόγου στο Facebook:

«Ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον LAZAR ADAMOVIC – PETAR DRASKIC.

Μετά από δύο χρόνια μιας πολύ όμορφης συνεργασίας ήρθε και η στιγμή του αποχαιρετιμού συλλόγου και των δύο αθλητών. Η παρουσία τους στην Δράμα αποτέλεσε σημαντικό κρίκο στις επιτυχίες της ομάδας. Το αύριο όμως του συλλόγου και των αθλητών έχει όμως διαφορετικούς δρόμους, αλλά όλοι θα επιθυμούσαν μια συνεργασία στο μέλλον. Ευχαριστούμε Lazar, Ευχαριστιούμε Petar.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Lazar Adamovic Πέρασα ένα υπέροχο ενάμισι χρόνο στη Δράμα, έχω απλά γι ‘αυτούς μόνο καλά λόγια να πω. Είναι απλώς ένα ειδικό κλαμπ, και μπορώ ελεύθερα να τους αποκαλέσω οικογένεια. Όλοι στο κλαμπ προσπάθησαν να επιτύχουν υψηλότερα αποτελέσματα, αλλά ο ιός Corona μας σταμάτησε σε αυτό. Προς το παρόν έχω υψηλότερους στόχους που θα ήθελα να επιτύχω και χαίρομαι που το καταλαβαίνουν. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως θα ξαναπαίξω μαζί τους για ένα ακόμη έτος, θα δούμε.

Petar Draskic: Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλα τα άλλα μέλη της ομάδας για μια όμορφη συνεργασία 2 ετών και νέες φιλίες, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε όλοι. Εύχομαι όλα τα καλύτερα για την Δράμα την επόμενη σεζόν και τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή.»