Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεν θα ενταχθεί τελικά στο ρόστερ του Φιλίππου Βέροιας ο Νίκος Ζλατάνος

Την αποχώρησή του από τον Φίλιππο ανακοινώνει και τερματοφύλακας Νίκος Ζλατάνος, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο της Βέροιας, ενώ με δήλωσή του καλεί όλους όσοι εξακολουθούν να αγαπούν την ομάδα να μην παραμείνουν αμέτοχοι.

Αναλυτικά η δήλωση του Νικόλα Ζλατάνου στο e-handball.gr:

«Αποφάσισα φέτος έπειτα από έναν χρόνο αποχής απο τον χώρο, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, να συνταχθώ στο πλευρό της νέας διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδος. Απο τις πρώτες κιόλας επαφές κατάλαβα οτι πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι διαθέτουν μέθοδο, μεράκι και κυρίως πλάνο προκειμένου να ανοικοδομήσουν την ομάδα από το μηδέν.

Αγαπώ πολύ την ομάδα και θλίβομαι για την κατάσταση που επικρατεί την τελευταία πενταετία καθώς και για τον διασυρμό που έχει υποστεί το όνομα της, απέναντι σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη χειροσφαίριση ανά την Ελλάδα. Έπειτα απο τις τελευταίες εξελίξεις οφείλω ανοιχτά να δηλώσω οτι δεν προτίθεμαι να αγωνιστώ στο Φίλιππο. Η κοινωνία της Βέροιας ειναι μικρή, όλοι γνωρίζουν αλλα αποφεύγουν να ασχοληθούν βαθύτερα με την νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδος. Πρωτίστως σαν οπαδος του Φιλίππου και μετέπειτα ως εν ενέργεια διεθνής αθλητής της χειροσφαίρισης καλώ όλους όσοι εξακολουθούν να αγαπούν τον Φίλιππο να ΜΗΝ παραμείνουν αμέτοχοι.

Ευελπιστώ η δήλωση αυτή να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας αλλαγής για τον σύλλογο.

Με σεβασμό στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας χειροσφαίρισης της Ελλάδος, Νικόλας Ζλατάνος».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected