Κατηγορίες
Super League 2

Δύο νέες αποχωρήσεις από τον Εργοτέλη

Μετά την αποχώρηση του Μανώλη Καλογεράκη, ο Εργοτέλης έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Βίτορ Μπαράτα και Ντομινίκ Σπίριακ.

Ο πρώτος κατέγραψε 19 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα και πέτυχε τρία τέρματα ενώ ο 21χρονος Σλοβάκος αμυντικός έπαιξε σε 12 παιχνίδια Super League 2 και δύο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Encarnacao Freitas. Ο Πορτογάλος μέσος, Vitor Barata όπως εν συντομία τον φωνάζουν, πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας ωστόσο σε συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιώργο Τουτζάρη συμφώνησαν για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ Εργοτέλης, του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

“Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Spiriak Dominik. Ο διεθνής αμυντικός με την U21 της Σλοβακίας είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την DAC Dunajska Streda” με οψιόν αγοράς την οποία δεν θα ενεργοποιήσει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Εργοτέλης εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected