Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι άλλη “γκέλα” για Μπαρτσελόνα, χαμογελάει η Ρεάλ! (vid)

Η Θέλτα του Όσκαρ Γκαρθία έκοψε δύο βαθμούς από την Μπαρτσελόνα, η οποία κινδυνεύει πλέον να μείνει στο -2 από την Ρεάλ Μαδρίτης στην κούρσα του τίτλου.

Μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, έγινε επαγγελματίας με την Μπλαουγκράνα φανέλα ως ποδοσφαιριστής και ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι «παιδί» της Μπάρτσα, αλλά αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα της… χαριστεί, αν την βρει ως αντίπαλο. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Θέλτα ενδέχεται να έκοψε το φετινό πρωτάθλημα από την ομάδα της καρδιάς του, υποχρεώνοντας την σε ισοπαλία 2-2 στο Βίγκο.

Μια ισοπαλία που μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για τους Καταλανούς, αφού με νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα της (Κυριακή 28/6) με την ουραγό Εσπανιόλ, οι Μαδριλένοι θα βρεθούν πάλι στην κορυφή και στο +2 σε σχέση με την ομάδα του Κίκε Σετιέν.

δείτε βίντεο στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Θέλτα (Όσκαρ Γκαρθία): Ρουμπέν Μπλάνκο – Αϊντόο, Σάενθ, Αραούχο (73′ Μουρίγιο) – Βάθκεθ, Μέντεθ (60′ Μπράνταριτς), Γιοκουσλού (60′ Ραφίνια), Ντένις Σουάρεθ, Χακόβο (81′ Σάντι Μίνα) – Ιάγο Άσπας, Σμολόβ (60′ Νολίτο).

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν – Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα (81′ Ζούνιορ) – Βιδάλ, Ράκιτιτς, Πουτς (86′ Αρτούρ) – Μέσι, Σουάρες (81′ Γκριεζμάν), Φατί (69′ Μπρέιθγουεϊτ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected