Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Argo» του Δημήτρη Κουτσιάδη : Ποιοτικά καύσιμα και άρτιο αποτέλεσμα στο πλύσιμο αυτοκινήτων! (vid)

Το πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Argo» του Δημήτρη Κουτσιάδη στα Καβάσιλα Ημαθίας είναι η πρόταση του sportsup.gr για μια σειρά από παροχές υπηρεσιών!

Χαρακτηριστικό της “Argo” η εγγύηση ποιότητας καυσίμων και υπηρεσιών, ενώ η διανομή πετρελαίου θέρμανσης μπορεί να καλύψει τις περιοχές της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας αλλά και των Γιαννιτσών.

Παράλληλα, στο χώρο του πρατηρίου (στην τελευταία στροφή πριν την έξοδο του χωριού προς Αλεξάνδρεια) μπορείτε να πετύχετε τον καλύτερο καθαρισμό του αυτοκινήτου σας αλλά και του αγροτικού μηχανήματος και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές!

δείτε χαρακτηριστικά βίντεο :

Στο χώρο εντός του καταστήματος μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε λιπαντικά και γενικά όλα τα αναλώσιμα προϊόντα για τα οχήματα αλλά και αναψυκτικά ή νερό για όσους ταξιδεύουν.

Καλέστε στο 2331 306841 ή στο 6975555979 (Δημήτρης Κουτσιάδης) για παραγγελία ή ραντεβού για το πλύσιμο του αυτοκινήτου ή του αγροτικού μηχανήματος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected