Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

“Σεΐχης” ο Γιάννης Φετφατζίδης, με 5 εκατ.ευρώ!

Άρης και Αλ-Αΐν βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη καθώς οι «κίτρινοι» έκαναν αποδεκτή την πρόταση των 1.7εκατ. ευρώ και ο δε παίκτης έλαβε βελτιωμένη πρόταση η οποία θα του αποφέρει ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, φαίνεται ότι απομένει μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ-Αΐν. Η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι κατέθεσε πρόταση 1.7 εκατ. ευρώ στον Άρη, ανεβάζοντας έτσι την προσφορά της κατά 500.000 ευρώ σε σχέση με την πρόταση που είχε καταθέσει πριν από περίπου έναν μήνα. Εξάλλου, στο διάστημα που μεσολάβησε υπήρξαν πολλές επικοινωνίες μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας από τα Εμιράτα με τους Θεσσαλονικείς όπου κατάλαβαν ότι για να δημιουργηθούν συνθήκες συμφωνίες θα έπρεπε να βελτιώσουν την προσφορά τους και φυσικά να «πλησιάσουν» τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή ήταν η πρώτη προϋπόθεση για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Η δεύτερη και ομοίως ουσιαστική ήταν να πειστεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Τούτο έχει την αξία του διότι ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν αρνητικός στην προοπτική αποχώρησης από την Ευρώπη στο ενδιαφέρον που εισέπραξε από άλλες ομάδες από τα Εμιράτα. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον άλλαξε στάση και προς αυτήν την κατεύθυνση συνετέλεσε το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της Αλ Αΐν βελτίωσαν την προσφορά τους και δίνουν για τριετές συμβόλαιο απολαβές οι οποίες είναι μεταξύ 4.5 και 5 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές απομένει να διευθετηθούν όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες για να «κλειδώσει» η μεταγραφή του παίκτη.

Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από τα Εμιράτα εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες, καθώς φέτος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του. Η εικόνα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας, σημαντικό ρόλο παίζουν βέβαια και οι αριθμοί καθώς σε 39 αγώνες έχει τρία γκολ και 12 ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected