Κατηγορίες
Super League 1

Πρωταθλητής Ελλάδας στους U17 ο ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής Ελλάδας στην Κ17 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ. Μετά από ένα τρελό ματς με έξι γκολ, ο Δικέφαλος νίκησε με 6-5 τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι και σήκωσε την κούπα μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς άνοιξε το σκορ με τον Σταμούλη στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Έξι λεπτά μετά, έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Από το 20΄ και μετά ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να φέρει το ματς στα ίσα με τον Κούτσια.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες άρχισαν με γκολ και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Σταμούλη να κάνει το 2-1. Όμως η χαρά τους κράτησε για τρία λεπτά, αφού ο Κεδίκογλου ισοφάρισε σε 2-2 στο 50΄.

Στο 73΄ ο Κούτσιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-3 για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση χάρις την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κασέμι στο 75΄.

Στα επόμενα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο έξτρα μισάωρο, ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, προκαλώντας έντονα παράπονα από τους ανθρώπους της ομάδας.

Τελικά, το ματς πήγε στα πέναλτι και εκεί οι ασπρόμαυροι ήταν πιο εύστοχοι και κατάφεραν να κερδίσουν και να αναδειχθούν πρωταθλητές.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Γραμματικάκης, Λιοφάγος, Δούμας, Κατσογιάννης, Φρέρης, Πάστρας (64’ Κασέμι), Λιάτσος (105’ Σπυριδάκης), Καράκουτης (64’ Παπαδάκος), Κίτσος (84’ Συρμής), Σταμούλης (102’ Ποιμενίδης)

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (99’ Κουλιεράκης), Μανωλιούδης, Σινανάι, Τασιούρας, Τσίκος, Κουτεντάκης (105’ Ρουμιάντσεβ), Κωνσταντέλιας (86΄Σπυράκος), Κεδίκογλου (61΄Κουλούρης), Κούτσιας, Σμυρλής (80’ Μπάμπουρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected