Κατηγορίες
Football League

Όλα δείχνουν Αμανατίδη στον Ολυμπιακό Βόλου

Σαββατοκύριακο έντονων διεργασιών θα είναι αυτό για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς αναμένεται να προχωρήσουν μια σειρά από θέματα που άπτονται τις οργάνωσης και του σχεδιασμού της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, κάποιες μεταγραφικές κινήσεις δεν μπορούν ακόμη να προχωρήσουν, αν πρώτα δεν γίνει γνωστή η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου. Αυτή τη στιγμή όλα συγκλίνουν στη δημιουργία μιας Β’ Εθνικής δύο ομίλων, δίχως όμως να υπάρχει κάτι επίσημο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σε πρόσφατες δηλώσεις του, όσον αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης και της συγχώνευσης των δύο κατηγοριών (Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ) τόνισε «ας μου φέρουν τις προτάσεις και οι δύο λίγκες να τις δω», αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, εκφράζουν την πεποίθηση πως η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και οι κινήσεις που γίνονται είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει το goalpost, το θέμα του προπονητή έχει κλείσει με τον Περικλή Αμανατίδη να είναι αυτός που θα αναλάβει εκ νέου τους «ερυθρόλευκους», ύστερα από ένα χρόνο, με στόχο να τους οδηγήσει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα, θα ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected