Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρωταθλήτρια Ιταλίας μέσω…Μιλάνου η Γιουβέντους! (vid)

Μεγάλα ματς φαίνεται πως χρειάζεται η Μίλαν, η οποία μετά την ισοπαλία με την SPAL, πέρασε… αέρας από το Olimpico κόντρα στην Λάτσιο (0-3) και έβαλε οριστικά τέλος στο όνειρο του Scudetto.

Όπως αναφέρει το SDNA, έπειτα από τη νίκη 2-0 σε βάρος της Ρόμα, το 2-2 με την SPAL έφερε μουρμούρα στην Μίλαν, η οποία όμως αντέδρασε και πήρε πολύ μεγάλο διπλό στην Λάτσιο από την οποία έλειπε ο σκόρερ 29 γκολ στη φετινή Serie A, Τσίρο Ιμόμπιλε. Για τους Rossoneri η νίκη σημαίνει ότι για ένα βράδυ θα βρίσκεται στο Νο6 με αγώνα περισσότερο από την Νάπολι, ενώ για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, ότι το παραμύθι για το πρωτάθλημα έλαβε τέλος, καθώς η διαφορά από την πρωτοπόρο, Γιουβέντους, αυξήθηκε στους 7 βαθμούς. Τσαλχάνογλου, Ζλάταν με πέναλτι και Ρέμπιτς τα γκολ για τους 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Με την Λάτσιο να μην μπορεί να είναι όσο επικίνδυνη είναι συνήθως στην επίθεση, η Μίλαν έκανε τη δική της δουλειά καλά μπροστά στην εστία του Στρακόσα. Στο 23’ το σουτ του Τσαλχάνογλου κόντραρε και πήγε σε σημείο που ο keeper των Laziali δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 34’ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν τυχερός για να τον νικήσει από τα 11 βήματα για το 0-2 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Νωρίς στην επανάληψη οι Rossoneri καθάρισαν το ματς κλειδώνοντας τη μεγάλη νίκη. Στο 59’ ο Τεό Ερναντέζ έκανε την κούρσα, έδωσε στον Μποναβεντούρα και εκείνος στον Ρέμπιτς, ο οποίος τελείωσε εξαιρετικά για το 0-3 που έμεινε μέχρι το τέλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected