Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα τυπικά πλέον για να στεφθεί πρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Με το… αγαπημένο της σκορ (1-0) και τον αρχηγό της να βρίσκει δίχτυα από την άσπρη βούλα, η Ρεάλ νίκησε την Αθλέτικ στο Σαν Μαμές και βρέθηκε στο +7 από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ζιντάν διατήρησε το αήττητο με την Αθλέτικ (πέντε νίκες σε οκτώ ματς) και η Ρεάλ με το 1-0 στο Σαν Μαμές βρέθηκε στο +7 από τη Μπάρτσα (με ματς περισσότερο) και αγκαλιά με τον τίτλο.

Οι Μαδριλένοι με το αγαπημένο τους σκορ και σκόρερ (Ράμος) έκαναν τεράστιο βήμα για την κούπα και η παράδοση είναι σύμμαχος. Αλλωστε, καμία πρωτοπόρος της LaLiga δεν έχασε το πρωτάθλημα τέσσερις στροφές πριν το τέλος με προβάδισμα 4+ βαθμών!

Συνθέσεις

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γαριτάνο): Ουνάι Σιμόν, Γιούρι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Γεράι (21′ Ουνάι), Κάπα, Ουνάι Λόπεθ (63′ Βέσγκα), Ντάνι Γκαρθία (78′ Οϊχάν), Ινίγο Κόρδοβα, Μουνιάιν, Γουίλιαμς (78′ Βιγιαλίμπρε), Ραούλ Γκαρθία

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε (85′ Κρόος), Ροντρίγκο (74′ Βάθκεθ), Ασένσιο (74′ Βινίσιους), Μπενζεμά (90′ Γιόβιτς)

δείτε βίντεο στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected