Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Fran Velez!

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγη ώρα ο Φραν Βέλεθ.

Ο 29χρονος (23/06/1991) Ισπανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια (52 συμμετοχές, αρκετές ως αρχηγός) ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Βίσλα Κρακοβίας, Αλμερία, Εσπανιόλ, Ταραγόνα και Λογρονιές.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Φραν Βέλεθ. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή έχει τριετή διάρκεια.

Ο Φραν γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1991 στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Χιμνάστικ, ομάδα της Ταραγόνα, όπου έκανε και το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών. Στα 20 του δόθηκε δανεικός στην Λογρονιές, όπου έκανε «γεμάτη» σεζόν κι έτσι το 2012 επέστρεψε στη Χιμνάστικ ως βασικό στέλεχός της πλέον. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Αλμερία, με την οποία κατέγραψε τις πρώτες συμμετοχές του στην Primera Division. Μάλιστα στο ντεμπούτο του σκόραρε, χαρίζοντας στην ομάδα του την εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ. Στην Αλμερία έμεινε τέσσερα χρόνια, ώσπου το 2017 μετακόμισε στην Πολωνία για τη Βίσλα Κρακοβίας. Εκεί αγωνίστηκε βασικός στα περισσότερα παιχνίδια. Το 2018 πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα για τον Άρη, όπου έμεινε δύο χρόνια, έπαιξε σε περισσότερα από 50 παιχνίδια ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Καλωσορίζουμε τον Φραν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected