Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη γερμανική SV Dessau 05 θα συνεχίσει ο Νίκος Γιδόπουλος, συμπαίκτης του Κώστα Κουκούλη

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Γιδόπουλος, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στη Γερμανία και συγκεκριμένα στα γήπεδα του Schillerpark και Paul-Greifzu-Stadion στο πρωτάθλημα VL Σαξονία-Άνχαλτ με την SV Dessau 05.

Μάλιστα, τονίζεται ότι είναι άριστες οι πρώτες εντυπώσεις του από την υποδοχή και την συμπεριφορά της διοίκησης και του Ρουμάνου προπονητή του κ. Lucian Mihu.

«Αν και είχα ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με ομάδες της Ελλάδος και της Κύπρου (και τις ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον), πάντα ήθελα να παίξω σε ένα πρωτάθλημα εκτός Ελλάδας και χαίρομαι που ο σύλλογος της SV Dessau 05 μου δίνει τώρα αυτή την ευκαιρία, με σωστή προσέγγιση και τέλεια οργάνωση, από την πρώτη κιόλας μέρα (1/7) που βρέθηκα στην οικογένειά της. Είμαι αισιόδοξος για την επιλογή μου αυτή και βέβαιος πως οι πρωτόγνωρες και σημαντικές εμπειρίες που θ’ αποκτήσω, θ’ αποτελέσουν εφόδια, για το επόμενο βήμα μου» τόνισε ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου και του ΑΟ Τρίκαλα.

Στη συγκεκριμένη ομάδα θα αγωνιστεί και ο Κώστας Κουκούλης, ο 20χρονος μέσος που ανήκε μέχρι πρότινος στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

*με στοιχεία από το magnesianews.gr