Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Κράτησε Μπέτζιο η Δράμα, συνεχίζει στο Πανόραμα η Σπανού

Με τη φανέλα της Δράμας θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο νεαρός τερματοφύλακας Ραφαήλ Μπέτζιος καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Έτσι μαζί με τον Λευτέρη Παπάζογλου θα είναι οι δύο που θα υπερασπιστούν την εστία της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο Μπέτζιος ανήκει στον Φοίβο Συκεών με τον οποίο η Δράμα έκανε συμφωνία για την ανανέωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις:

Ο Ραφαήλ Μπέτζιος και την νέα χρονιά κάτω από τα δοκάρια της Δραμινής ομάδας.

Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 ανακοινώνει την ανανέωση της μεταγραφής από τον Φοίβο Συκεών του Ραφαήλ Μπέτζιου και την νέα σαιζόν. Οι Δραμινοί με την απόκτησή του από τον Φοίβο Συκεών συμπληρώνουν το δίδυμο τερματοφυλάκων της νέας περιόδου. Μαζί τους στο Roster της ομάδας μπαίνει και ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Αλέξης Τοζακίδης ο οποίος γυμνάζεται και με το κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων. Ο Ραφαήλ Μπέτζιος είναι 1,92, έχει αποκατασταθεί πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο και πέρυσι έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια δείχνοντας ότι είναι πολύ καλά.

Να σημειωθεί ότι ο αθλητής διετέλεσε μέλος της Εθνικής Εφήβων, και είναι δημιούργημα του Φοίβου Συκεών στον οποία αγωνίστηκε πριν 3 χρόνια στην Α1. Το κενό του Κώστα Γουργούμη μεγάλο, αλλά οι Παπάζογλου, Μπέτζιος όσες φορές αγωνίστηκαν έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της θέσης. Έχουν ταλέντο και όλοι στην ομάδα τους εμπιστεύονται.
Ο Ραφαήλ Μπέτζιος δήλωσε: «Χαίρομαι για την παραμονή μου στην ομάδα και ελπίζω σε μια καλή και αποδοτική χρόνια . Στόχος είναι να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει το στόχο της».

Συνεχίζει στο Πανόραμα η Σπανού

Την εστία του Πανοράματος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται και τη νέα χρονιά η Αλεξία Σπανού καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας και οι δηλώσεις της αθλήτριας:

Η Αλεξία Σπανού θα υπερασπίζεται και φέτος την εστία της ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ! Ευχόμαστε στην ικανή τερματοφύλακά μας υγεία και επιτυχίες!

Η αθλήτρια δήλωσε :
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα παραμείνω στην ομάδα την οποία ξεκίνησα το άθλημα το οποίο αγαπώ. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”

*με στοιχεία από το e-handball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected