Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαία μεταγραφή για τον Πόρο, κράτησε Μπιμπίρη η Δαμάστα

Καθημερινές οι εξελίξεις στις ομάδες της Κρήτης, που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Ο ΑΟ Πόρου ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Σωτήρη Θεοδωρίδη, του 27χρονου (19/04/1993) επιθετικού που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον γειτονικό ΑΟ Αγίου Νικολάου, ενώ ο ΑΟ Δαμάστας (νεοφώτιστος στην κατηγορία) κράτησε στο ρόστερ τον Θωμά Μπιμπίρη.

Αναλυτικά :

“Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας στην επιθετική της γραμμή. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Θεοδωρίδη ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων σέντερ φορ την περσινή σεζόν στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής και ξεχώρισε με την παρουσία του με τη φανέλα του ΑΟΑΝ. Ο υψηλόσωμος φορ (1.89μ.) αποτέλεσε πόλο έλξης για αρκετούς συλλόγους της κατηγορίας και όχι μόνο, όμως με μεθοδικές, συντονισμένες και ουσιαστικές κινήσεις διοίκησης και προπονητικού τιμ η ομάδα μας τον έκανε δικό της. Καλωσορίζουμε το Σωτήρη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε πολλές νίκες και πολλά γκολ με την ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική”.

Ποιος είναι

Το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Πόρου είναι από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα κατάγεται από το Μυρτόφυτο Καβάλας. Πέρυσι στην πρώτη του ποδοσφαιρική θητεία στην Κρήτη έκανε μία εξαιρετική σεζόν στον Άγιο Νικόλαο έχοντας 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 9 γκολ με τον ΑΟΑΝ. Στο παρελθόν ο Θεοδωρίδης έπαιξε σε Καβάλα (Β΄ Εθνική), Ορφέα Ελευθερούπολης, Οδυσσέα Κορδελιού, Άρη Ακροποτάμου, Ολυμπιακό Κυμίνων (πρώτος σκόρερ) και Γιαννιτσά (με όλες τις παραπάνω ομάδες πλην της Καβάλας αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική).

“Η πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του Θωμά Μπιμπίρη έχει πολλά παράσημα και επιτυχίες αλλά ασφαλέστατα το όνομά του έχει συνδεθεί με την νέα εποχή της Δαμάστας.
Έτσι η διοίκηση ανακοινώνει την ανανεώνει την συνεργασία της με τον υψηλόσωμο αμυντικό, ποντάροντας στην μοναδική εμπειρία του και στην αδαμάντινη προσωπικότητά του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Θωμάς Μπιμπίρης φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Δαμάστας τον Ιανουάριο του 2019 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και έκτοτε έδεσε απόλυτα με το σωματείο. Η ηγετική του φυσιογνωμία ήταν πολύτιμη προκειμένου να διασφαλιστεί η άνοδος από την Α2 στην Α1 Κατηγορία και την περσινή περίοδο (2019-2020) στην Α1 ΕΠΣΗ ήταν εκ των αρχηγών στην πορεία πρωταθλητισμού και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πέρα από την σπουδαία αγωνιστική του παρουσία, ο Θωμάς Μπιμπίρης αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην υλοποίηση του κοινωνικού έργου της ομάδας.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Θωμά Μπιμπίρη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ’ Εθνική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected