Γ Εθνική / Τοπικά

Με προπονητή τον Ημαθιώτη Σάκη Γεωργίου ο ΑΟ Τσιλιβή;

Η ομάδα του Πλάνου, μετά από το θετικό της πέρασμα στην Γ΄ Εθνική, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει στις τοπικές κατηγορίες.

Η κατάσταση είναι δύσκολη για τους κόκκινους που απομακρύνονται μέρα με την ημέρα από τις Εθνικές κατηγορίες. Αυτό θα πρέπει πλέον θα θεωρείται δεδομένο καθώς οι κινήσεις που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι κινήσεις με στόχο το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Το πλήγμα από το κλείσιμο των τουριστικών επιχειρήσεων είναι πάρα πολύ μεγάλο στο νησί και πολύ περισσότερο στον τουριστικό θέρετρο του Τσιλιβή. Για αυτόν και μόνο τον λόγο, η διοίκηση της ομάδας δεν μπορεί να βρει χορηγούς για να συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο πήχης κατεβαίνει πλέον πάρα πολύ και η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική στους κόκκινους. Η νέα διοίκηση σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να φέρει πίσω αρκετούς παίκτες που είχαν αποχωρήσει πέρυσι και προσανατολίζεται το ρόστερ να μπορεί να ελεχθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, υπάρχει η σκέψη προπονητής να αναλάβει ο Σάκης Γεωργίου ένας παίκτης που είναι πλέον η σημαία της ομάδας και όπως όλα δείχνουν δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει αυτό το εγχείρημα να καθίσει δηλαδή στον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος ίσως να αναλάβει και τις ακαδημίες του συλλόγου και έτσι θα έχει το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο σχεδιασμός θα αρχίσει σιγά σιγά με αργά αλλά προσεχτικά βήματα, έτσι ώστε η ομάδα του Πλάνου να βρει τον βηματισμό της στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζάκυνθου.