Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Σεφτέ” στις μεταγραφές για το Διδυμότειχο

Την απόκτηση του Αποστόλη Σαραντίδη ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου, που ξεκινά τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της συμμετοχής της στη Γ Εθνική.

Πρόκειται για τον 21χρονο (22/09/1999) επιθετικό που αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο στον Άρδα Καστανέων της ΕΠΣ Έβρου και παλαιότερα σε Δόξα Θεολόγου, Werdohl FC, Εθνικό Λατσίων στην Κύπρο, Λεβαδειακό U20, Πανθρακικό U17 και Ορέστη Ορεστιάδας.

Αναλυτικά :

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή του 22χρονου (22/9/98) επιθετικού Αποστόλη Σαραντίδη.

Ο 22χρονος με καταγωγή από την Στέρνα Ορεστιάδας ξεκίνησε στον Ορέστη και μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού ,στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό όπου με την K20 της ομάδας έκανε εξαιρετική σεζόν, έπειτα αφήνοντας πίσω του τα τμήματα υποδομής αγωνίσθηκε πρόπερσι στην Κύπρο και τον Εθνικό Λατσίων και πέρυσι στην Γερμανία και την Werdohl στην οποία πέτυχε 20 γκολ!

Πέρσι ξεκίνησε την χρόνια στην Δόξα νέου Θεολόγου Ποτου και τελείωσε στον Αρδα Καστανεων λόγω εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονιά παραγωγική χωρίς τραυματισμούς.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Αρδα Καστανεων για την συμβολή της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αποστόλη Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected