Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Πενταρέ” παραμονής στον Μακεδονικό

Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές.

Οι Στέλιος Τσουκάνης (φωτ), Χρήστος Καράμπελας, Γιώργος Πολυζωΐδης, Γιάννης Καραμπάς και Χρήστος Τουλής θα φορέσουν και τη νέα σεζόν τα «πράσινα».

Ο 30χρονος επιθετικός Στέλιος Τσουκάνης αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ για την ομάδα, έχοντας αρκετά ελεύθερο ρόλο υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά. Αυτή θα είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά του στη Νεάπολη.

Οι Χρήστος Καράμπελας (19/07/1991, μεσοεπιθετικός) και Γιώργος Πολυζωΐδης (05/04/1995, μεσοαμυντικός) εντάχθηκαν στον σύλλογο το καλοκαίρι και αποτέλεσαν αναπόσπαστα κομμάτια της φετινής ομάδας

Ο Γιάννης Καραμπάς (11/09/1995, ακραίος αμυντικός) έγινε μέλος της «πράσινης» οικογένειας στις αρχές του Ιανουαρίου 2020, γεμίζοντας το «κενό» που άφησε στα αριστερά της άμυνας αρχικά ο τραυματισμός του Θανάση Τσελεπή και έπειτα η αποχώρηση του Μάριου Χατζηκωνσταντίνου.

Τέλος, η διοίκηση επιβράβευσε και το ταλέντο του Χρήστου Τουλή, του 20χρονου μέσου που μετεγγράφη στον Μακεδονικό στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο σύλλογος εντόπισε τις ικανότητες του και τον έντυσε τότε στα πράσινα, επενδύοντας στην περίπτωση του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected