Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Δίνει τα…κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον Κώστα Τενεκετζή, κρατά το 80% του ρόστερ

Νέα δεδομένα από σήμερα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Οι “κιτρινομπλέ” ξεκινούν σταδιακά τον προγραμματισμό ενόψει της σεζόν 2020/2021 και η πρώτη κίνηση ήταν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Γιάννη Κερλίδη, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.

Αυτός θα είναι ο Κώστας Τενεκετζή, μέχρι πρότινος βοηθός του έμπειρου προπονητή, ο οποίος κατά γενική ομολογία έχει αποδείξει πως έχει τα φόντα να διακριθεί και από ένα διαφορετικό πόστο στο ποδόσφαιρο.

Μαζί του στο τεχνικό επιτελείο θα είναι ο Στέργιος Τσίλκος, προπονητής την περσινή σεζόν στη Δόξα Νάουσας και “στρατιώτης” του ΓΑΣ Ροδοχωρίου τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης (mexx), που παραμένει και τη νέα σεζόν στο πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Ο 32χρονος (15/11/1987) ποδοσφαιριστής παίρνει και επίσημα το χρίσμα από τη διοίκηση του ΓΑΣ, υπολογίζοντας μάλιστα για τη νέα σεζόν το 80% περίπου του ρόστερ, καθώς ανανέωσαν οι περισσότεροι.

Συγκεκριμένα στους “κιτρινομπλέ” θα συνεχίσουν οι Σάκης Ρίσσου, Αλέξανδρος Ασλάνογλου, Πάνος Μωυσίδης, Αποστόλης Παρηγορίδης, Ιωσήφ Κουλιανίδης, Νίκος Τσαγκεράς και Γιάννης Ευθυβούλης, όπως επίσης όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από την Ακαδημία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected