Κατηγορίες
Super League 2

Η ανανέωση Χουχούμη και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται

Την παραμονή του Διαμαντή Χουχούμη ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο 26χρονος (17/04/1994) ακραίος αμυντικός με καταγωγή από το Αλιβέρι Ευβοίας, είχε 10 συμμετοχές και ένα γκολ φέτος στη Super League 2, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Βοϊβοντίνα, Σλόβαν Μπρατισλάβα και Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, εκτός της προφανής του Γαϊτανίδη που θα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει (αποκτήθηκε δανεικός στα τέλη Γενάρη και λόγω του lockdown έπαιξε μόλις ένα ματς), θα υπάρξουν και αρκετές άλλες,παικτών που έχουν συμβόλαιο. Πιο συγκεκριμένα για τη νέα σεζόν φαίνεται πως δεν υπολογίζονται οι Μπλάζιτς (χαφ, 17/1), Αναγνωστόπουλος (γκολκίπερ, 80), Καραγκούνης (επιθετικός,6/0), Λαγός (χαφ, 7/0), Τσούλφας (γκολκίπερ, 0/0), Παυλίδης (χαφ, ήταν δανεικός στη Βέροια), Γιαννιτσάνης (επιθετικός, 7/0) και Κύργιας (αμυντικός, 13/0).

Την ίδια στιγμή ο Ζησόπουλος (αμυντικός, 15/0) φαίνεται πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 17 χρόνια παρουσίας και πάνω από 450 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, εντός και εκτός συνόρων. Κάτι που εάν τελικά συμβεί θα το επισημοποιήσει ο ίδιος.

Η ανακοίνωση για Χουχούμη :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Διαμαντή Χουχούμη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected