Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει στον Αστέρα Βλαχιώτη ο Κούτσης, ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές

Το ταξίδι του Αστέρα Βλαχιώτη στις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκινά!

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ανακοίνωσε τις πρώτες συμφωνίες, με τον προπονητή Γιώργο Κούτση να κάνει την αρχή και να παραμένει στην τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστών.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την παραμονή του 20χρονου (28/12/1999) αμυντικού, Σωτήρη Κουρτέση αλλά και τρεις μεταγραφές, αυτές των Αντώνη Μάγκα (28/02/1994, αμυντικός) από τον ΟΦ Ιεράπετρας, Θεόδωρου Βερνάρδου (07/11/1997, μεσοεπιθετικός) από τον ΑΟ Τσιλιβή και Στέργιου Φαρμάκη (08/05/1994, τερματοφύλακας) από τον Παναργειακό.

H ανακοίνωση :

“O ισχυρός άνδρας του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κούτση ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η πρώτη ανανέωση ποδοσφαιριστή είναι ο Λάκωνας δεξιός οπισθοφύλακας Σωτήρης Κουρτέσης, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο! Του ευχόμαστε να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και την νέα περίοδο.

Οι πρώτες μεταγραφές του Αστέρα για την περίοδο 2020-21 είναι οι Αντώνης Μάγκας, ο Θεόδωρος Βερνάρδος και ο Στέργιος Φαρμάκης.

Τους καλωσορίζουμε στον Αστέρα και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία.

Ο Αντώνης Μάγκας είναι 26 ετών, ύψος 1,89μ και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Βερνάρδος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό εξτρέμ.

Ο Στέργιος Φαρμάκης είναι 26 ετών, ύψος 1,93μ και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.”

*με στοιχεία από το isports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected