Κατηγορίες
Super League 1

Το γκολ του Κολοβού έφτασε στον Παναθηναϊκό (photos)

Ο Κολοβός με γκολ στο 75’ έδωσε τη νίκη με 0-1 στον ανώτερο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες. Εκπληκτικός ο Ξενόπουλος, απέκρουσε στο 43’ πέναλτι του Φετφατζίδη, κόκκινη στο 86’ δέχθηκε ο Ρόουζ.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε τη δεύτερη νίκη του στα play offs. Η πρώτη ήταν επί του Άρη στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Θεσσαλονικείς κυνηγούσαν την τρίτη τους νίκη, αφού μετρούσαν δύο επί του ΟΦΗ. Αυτό ήταν και το μοναδικό κίνητρο των δύο ομάδων.

Το «τριφύλλι» τελικά ήταν ανώτερο, έχασε πολλές ευκαιρίες και πανηγύρισε τη νίκη με 0-1. Το γκολ σημείωσε ο Κολοβός στο 75’ και ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα! Μέχρι να συμβεί αυτό, όμως, χρειάστηκε στο 43’ ο 22χρονος Βασίλης Ξενόπουλος στη δεύτερη συμμετοχή του να αποκρούσει πέναλτι του Φετφατζίδη!

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο onsports.gr

Συνθέσεις

Άρης (Μίκαελ Ένιγνκ): Κουέστα, Ρόουζ, Μπακούτσης (78’ Διαμαντόπουλος), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες (72’ Σόουζα), Μαντσίνι.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (84’ Θεοχάρης), Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (60’ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (59’ Κολοβός), Μπουζούκης (83’ Μπεκ) Καμπετσής (60’ Μακέντα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected