Κατηγορίες
Super League 1

Άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο για τον Ολυμπιακό, pasillo από τους παίκτες του ΟΦΗ!

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα από τον ΠΑΟΚ, νικώντας εύκολα τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-1)

Οι παίκτες του ΟΦΗ υποδέχθηκαν με «διάδρομο τιμής» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος λίγο μετά απέδειξε την ανωτερότητά του με το ξεκούραστο 3-1! Φορτούνης (2) και Ρατζέλοβιτς τα γκολ των πρωταθλητών, δοκάρι ο Μπουχαλάκης. Ο Δεληγιαννίδης σκόραρε στην τελευταία φάση του ματς.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζοντας φανερή βελτίωση στο αγωνιστικό του πρόσωπο πέρασε αρκετά εύκολα και δίκαια από την έδρα του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με σκορ 1-3. Δύο γκολ από τον Φορτούνη και ένα από τον Ραντζέλοβιτς στο παιχνίδι του Ηρακλείου. Μείωσε στο τέλος ο Δεληγιαννίδης.

Λίγο πριν την σέντρα του ματς οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού εισέπραξαν το χειροκρότημα της ομάδας του ΟΦΗ που έκανε και pasillo στους πρωταθλητές. Ένα δείγμα αναγνώρισης της φετινής προσπάθειας των Πειραιωτών.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Γουάλι, Σακόρ (46′ Βαζ), Κουτρουμπής, Ναμπί (85′ Μπράουν), Ζοάο, Βαφέας (46′ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Σταϊκος (71′ Σουρνάκης), Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νοικοκυράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν (87′ Καραργύρης), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (88′ Σουρλής), Καφού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκασπάρ (88′ Μαρτίνης), Ραντζέλοβιτς, Χασάν (26′ λ.τρ. Ελ Αραμπί, 80′ Μπρούνο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected