Κατηγορίες
Super League 2

Τέλος ο Ψιάνος και άλλοι τρεις από τον Καραϊσκάκη Άρτας

Τέσσερις αποδεσμεύσεις ανακοίνωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Super League 2.

Η ομάδα της Άρτας έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, Στέφανος Καπίας, Στέργιος Ψιάνος και Λεωνίδας Κυβελίδης, οι τέσσερις δηλαδή πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Αναλυτικά :

«Η πανδημία του κορονοϊού που σαρώνει τον πλανήτη τους τελευταίους έξι μήνες δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητα, αφού πλέον τα πάντα επαναξιολογούνται σε καθημερινή βάση.

Το ποδόσφαιρο, ένα από τα αγαπημένα χόμπι των ανθρώπων, μπήκε αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα.

Επειδή η ζωή όμως προχωρά, οι παράγοντες του ποδοσφαίρου προσπαθούν δειλά-δειλά να οργανωθούν για την επόμενη μέρα. Στην Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας άρχισε ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Νίκο Καγιούλη να λαμβάνει τις πρώτες αποφάσεις.

Έτσι μετά από εισήγηση του Αντιπροέδρου, Στέλιου Μπέκα και Τεχνικού Διευθυντή, Θεόδωρου Κάντα, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για τους:

Αριστοτέλη Καραγιαννίδη ( 84 συμμετοχές – 5 γκολ),
Στέφανο Καπία (42 συμμετοχές – 3 γκολ),
Στέργιο Ψιάνο (66 συμμετοχές – 7 γκολ – 3 ασίστ),
Λεωνίδα Κυβελίδη (17 συμμετοχές – 8 γκολ – 3 ασίστ).

Η οικογένεια της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης τους ευχαριστεί δημοσίως για όσα προσέφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται τα καλύτερα τόσο στην αθλητική, όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες αποφάσεις, καθώς θα γίνει γνωστή η αναδιάρθρωση η οποία θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ. Στο προσεχές διάστημα αναμένονται νεότερες αποφάσεις για το ροστερ της ομάδας.»