Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αποκτούν κι άλλον παίκτη από Εδεσσαϊκό τα Τρίκαλα;

Μια ανάσα από την απόκτηση του Παναγιώτη Μάνιου δείχνουν τα Τρίκαλα, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, αφού οι επαφές των δυο πλευρών προχώρησαν σημαντικά και εκτιμάται ότι δύσκολα θα «σκαλώσει» κάτι.

Ο 24χρονος πολυσύνθετος εξτρέμ ήταν από τους διακριθέντες του Εδεσσαϊκού φέτος, με 6 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα (πρώτος των Εδεσσαίων και στις δυο κατηγορίες) και άλλα 5 γκολ στο Κύπελλο, ενώ μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις στα άκρα (δεξιά και αριστερά, σε κέντρο και επίθεση, ενίοτε και ως δεξί μπακ κατ’ ανάγκη), ξεχωρίζοντας για την ταχύτητα και την τεχνική του.

Ο Θεσσαλονικιός ακραίος έχει γεμάτες χρονιές στη Γ΄ Εθνική, παίζοντας ακόμα στον Άρη Παλαιοχωρίου και τον ΑΟ Καρδίας (παλιότερα στην ΑΕ Κρήνης).

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, που δίνει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα (από πέρυσι, όπως οι Πέλκας, Ελευθεριάδης, «λαβράκια» από Πέλλα), ενώ εκκρεμεί και το θέμα του Τότσκα από Καλλικράτεια), είχε αποκτήσει πέρυσι από τον Εδεσσαϊκό και τον Κώστα Παπαγεωργίου, που βγήκε… λίρα εκατό και ήδη ανανέωσε με τον ΑΟΤ.

Δείτε στο 3:00 το εντυπωσιακό γκολ του Μάνιου στο ντέρμπι με τον Αλμωπό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected