Αθλήματα

Παραμένει “κιτρινομπλέ” ο Γιάννης Ταουσάνης

Με τη φανέλα του Άρη Νίκαιας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Ταουσάνης καθώς όπως ανακοινώθηκε οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση και η δήλωση :

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι ένας ακόμη σοβαρός αθλητής που προσέφερε καθοριστικά στην πορεία της ομάδας, ο Γιάννης Ταουσάνης, (από θέση pivot πέρυσι σε 18 συμμετοχές πέτυχε 48 τέρματα) επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Δήλωση αθλητή: “Όλα δείχνουν ότι την καινούργια αγωνιστική χρονιά στο άθλημα μας όπως και σε όλο τον αθλητισμό, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες και ίσως δύσκολες καταστάσεις, έχοντας περάσει μια χρονιά στην ομάδα και γνωρίζοντας από κοντά το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί αποδέχτηκα την πρόταση του Άρη Νίκαιας να συνεχίσω για ακόμα μια χρονιά να αγωνίζομαι στην ομάδα, και να προσπαθήσω να την βοηθήσω και εγώ να εκπληρώσει τους στόχους της. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και προπάντων χωρίς τραυματισμούς‘.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected