Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Γιδόπουλος και Καμπλιώνης “πακέτο” στη γερμανική Dessau

Μετά τον τερματοφύλακα Νίκο Γιδόπουλο, ένας ακόμη Τρικαλινός, ο Αντώνης Καμπλιώνης θα παίξει στην Γερμανία με την ομάδα της Dessau.

Ήταν στον Α Ο Τρίκαλα το πρώ το μισό της περασμένης περιόδου και από τον Δεκέμβριο και μετά έπαιξε για τον Αλμωπό Αριδαίας ομάδα η οποία πήρε την άνοδο από την Γ Εθνική. Ο Καμπλιώνης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Νυρεμβέργης. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στα Χανιά, στον Α Ο Τρίκαλα, στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα Λάρισας, ξανά στον Α Ο Τρίκαλα, στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Αλμωπό.

Στη Γερμανία ο Καμπλιώνης θα συνδυάσει το ποδόσφαιρο με την εργασία, καθώς επιθυμεί να πάρει το πτυχίο του και να εργαστεί ως ηλεκτρολόγος.

«Χαίρομαι που το SV Dessau 05 μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ξανά στη Γερμανία. Ταυτόχρονα, έχω την ευκαιρία να συνεχίσω την προπόνησή μου και αυτό είναι ένα πλήρες πακέτο που ταιριάζει » δήλωσε μετά την συμφωνία ο Τρικαλινός μέσος.

Toni sagt Servus. Der nächste Neue im Schillerpark hatte sein Handwerk einst im Süden der Republik erlernt: https://bit.ly/3h9a85G

Gepostet von SV Dessau 05 am Donnerstag, 16. Juli 2020

*με στοιχεία από το Trikalascore

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected