Κατηγορίες
Αθλήματα

Πήρε Παπαδάκη ο Δούκας, ανανέωσε στον Ιωνικό ο Νικολαΐδης

Την απόκτηση του Γιάννη Παπαδάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Δούκα.

Ο 22χρονος πίβοτ στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τη διοίκηση και την ομάδα, ενώ παράλληλα ευχήθηκε υγεία, ώστε να δουλέψουν και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Η ανακοίνωση :

“Ο 22χρονος πίβοτ έκανε τα πρώτα του χαντμπολικα βήματα στον ΙΕΚ Ξυνή – Δικέας όπου είχε προπονητή στα ηλικιακά τμήματα τον Κωστή Μπούνα. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Αθηναϊκός στον οποίο αγωνίστηκε δύο χρόνια ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Ο Γιάννης Παπαδάκης ακολουθεί ήδη πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ και εγώ πλέον μέρος ενός ιστορικού σωματίου όπως είναι ο Δούκας, που τα τελευταία χρόνια έχει πλάνο να επενδύει σε νεαρούς αθλητές και παράλληλα να παραμένει ανταγωνιστικός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΣΕΔ, τον μάνατζερ της ομάδας Γρηγόρη Χατσατουριάν και τον Coach Μπούνα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιάννη Παπαδάκη στην ομάδα και του εύχεται μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη νίκες!”

Μετακομίζει στο Μαρούσι ο Γιάννης Παπαδάκης…#Ased #DoukasHandball #WeAreDhttps://wp.me/p9bo9t-2Ti

Gepostet von ΑΣΕ Δούκα – AC Doukas am Freitag, 17. Juli 2020

Στον Ιωνικό Ν.Φ και του χρόνου ο Νικολαΐδης

Με τη φανέλα του Ιωνικού ΝΦ θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Νικολαΐδης καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το τμήμα Handball του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Χρήστο Νικολαίδη για την προσεχή σεζόν 2020-2021.

Ο Χρήστος ήρθε στην ομάδα μας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά ήδη αισθανόμαστε οτι είναι κοντά μας πολύ καιρό αφου έχει αφομοιώσει πλήρως την φιλοσοφία του συλλόγου μας . Στις 9 συμμετοχές του με την κυανόλευκη φανέλα σημείωσε 11 γκολ (1,22 μ.ο).

Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός οτι είναι ο μοναδικός αμφίχειρας αθλητής της Handball Premier αφού μπορεί με την ίδια ευκολία να σουτάρει με το δεξί αλλα και με το αριστερό του χέρι , δίνοντας την δυνατότητα στο προπονητικό team να τον χρησιμοποιεί ως αριστερό ή δεξί εξτρέμ αντίστοιχα!

Του ευχόμαστε , πάντα υγιής και πολλές επιτυχίες με τον Ιωνικό μας!”

Το τμήμα Handball του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας…

Gepostet von Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Handball Club am Freitag, 17. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected