Κατηγορίες
Αθλήματα

Το “Εν Σώματι Υγιεί” στο 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδος 2020-2021

Ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Αθλητών Ελλάδος (Amputee Football Hellas Association), η προκήρυξη και η αναγγελία του πρώτου ιστορικά ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος τα τρία εγγεγραμμένα στην Ομοσπονδία σωματεία και τις ομάδες θα απαρτίζουν οι αθλητές που ήδη αγωνίζονται με την Εθνική Ομάδα, καθώς και νέοι αθλητές που θέλουν να ενταχθούν στο άθλημα. Το πρωτάθλημα θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί σε τρεις αγωνιστικές ημέρες, μία στην έδρα κάθε σωματείου, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για μία ακόμα αγωνιστική σε ουδέτερη έδρα, η οποία θα είναι το Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδος.

Τα σωματεία που θα λάβουν μέρος είναι:

1. Εν Σώματι Υγιεί ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας
2. Α.Σ. ΑμεΑ Καστελλάνοι (Μεταμόρφωση Αττικής)
3. Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Ημαθίας :

“Εμείς στο “Εν Σώματι Υγιεί” αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και δικαιωμένοι που οι κόποι και η ενασχόληση μας με κάτι νέο στη χώρα μας αποδίδει καρπούς. Είναι η πρώτη φορά δημιουργείται στην πόλη της Βέροιας ομάδα ποδοσφαίρου για άτομα με αναπηρία και για πρώτη φορά θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, επίσημοι αγώνες για άτομα με κινητικές αναπηρίες οποιουδήποτε αθλήματος!

Σύντομα θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας, του σήματος και της φανέλας της “Εν Σώματι Υγιεί” Amputee Football Team Βέροιας, καθώς και το χορηγικό πλάνο για οποιονδήποτε θέλει να γίνει αρωγός της προσπάθειας που κάνουμε να αναπτυχθεί το άθλημα. Η ομάδα μας εκτός του αποτελεί την μοναδική εκπρόσωπο της Βόρειας Ελλάδας στο πρωτάθλημα, είναι και η μοναδική επαρχιακή ομάδα και αυτό σημαίνει πολλά και για εμάς, αλλά και για τη Βέροια που μπαίνει πολύ δυναμικά στα αθλητικά δεδομένα των ΑμεΑ.

Ευελπιστούμε επίσης ότι η παρουσία και μόνο στο πρωτάθλημα της ομάδας του Παναθηναϊκού, θα λειτουργήσει ως “διαφήμιση” για το άθλημα, αλλά και την προβολή ολόκληρου το πρωταθλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων του “Εν Σώματι Υγιεί”, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email r4rehab@yahoo.com και στο τηλέφωνο του σωματείου 6976591081.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected