Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ούτε η Μπολόνια θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην…αρμάδα της Αταλάντα! (vid)

Στη 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (21/7) η Αταλάντα, με την ομάδα του Γκασπερίνι να επικρατεί 1-0 της Μπολόνια στο Μπέργκαμο στο εναρκτήριο ματς της 35ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρει το sport24, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 62′ και είχε την υπογραφή του Λουίς Μουριέλ (βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ εντός περιοχής), με τον Κολομβιανό επιθετικό να φτάνει μάλιστα τα 11 γκολ στη φετινή Serie A έχοντας μπει ως αλλαγή!

Σημειώνεται πως οι μπεργκαμάσκι επέκτειναν σε 19 ματς το αήττητο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις (15 νίκες – 4 ισοπαλίες αυτό το διάστημα), με την Μπολόνια από την πλευρά της να βλέπει την εστία της να παραβιάζεται για 30ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο (80 Σούταλο), Τζίμσιτι (86′ Καλντάρα), Καστάν, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόζενς, Πάσαλιτς (46′ Μουριέλ), Γκόμες (66′ Μαλινόβσκι), Σαπάτα (66′ Κόλεϊ)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου (74′ Εμπαγέ), Ντανίλο, Ντένσγουιλ, Κρέτσι (78′ Σανταντέρ), Μεδέλ, Σβάνμπεργκ (64′ Ντομίνγκες), Όλσεν (64′ Ορσολίνι), Σοριάνο, Μπάροου (64′ Σανσόνε), Παλάσιο

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected