Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε Κωστογλίδη και Κατικαρίδη η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Την πρόσληψη του Σταύρου Κωστογλίδη για τον αντικαταστάτη του Νίκου Μαβίδη ανακοίνωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον Μάριο Κατικαρίδη να αναλαμβάνει χρέη γυμναστή.

Αναλυτικά :

“Τέλος στα γκρίζα σενάρια που έχουν να κάνουν με το μέλλον της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Το ανανεωμένο και διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Γιαννιτσών αποτελούμενο από παλιούς συνεργάτες αλλά και νέους ανθρώπους που μπαίνουν μπροστά για να στηρίξουν την νέα προσπάθεια της ομάδας, καθώς και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών της πόλης πρόθυμους να συμβάλουν οικονομικά στο νέο αυτό εγχείρημα, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στο ιστορικό σωματείο της πόλης μας, ξεκινούν και «βάζουν μπρος την μηχανή της ομάδας» και την στήνουν στην «γραμμή της εκκίνησης» για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στην προσπάθειά της αυτή, η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές τόσο στο τεχνικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Έτσι λοιπόν ήρθε σε επαφή με αρκετούς έμπειρους τεχνικούς, τους οποίους μετά από μια συλλογική και έντιμη αξιολόγηση κάθε πρότασης χωριστά, έκρινε και κατέληξε στην τοποθέτηση του Σταύρου Κωστογλίδη στον πάγκο της ομάδας έτσι ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της για την επόμενη σεζόν.

Ο 46χρονος τεχνικός τα τελευταία χρόνια ήταν στη Νίκη Αγκαθιάς, με την οποία, αφού πρώτα την ανέβασε στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έφτασε ένα βήμα από την Β’ την περίοδο 2018-2019.

Συνεργάτες του κ. Κωστογλίδη θα είναι ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο Δημήτρης Βοτάρης, ο οποίος παραμένει στον ορόλο του βοηθού, ενώ γυμναστής θα είναι ο διπλωματούχος καθηγητής φυσικής αγωγής Μάριος Κατικαρίδης, ο οποίος έχει και δίπλωμα προπονητή UEFA A, ενώ έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης στην ΠΑΕ Βέροια όταν αυτή αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική.

Το νέο τεχνικό επιτελείο αναλαμβάνει άμεσα δράση για την στελέχωση της ομάδας έτσι ώστε το ρόστερ να είναι έτοιμο μέχρι την έναρξη της προετοιμασία, η οποία αποφασίστηκε να ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020.

Σε ότι αφορά το ρόστερ των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την καινούργια ομάδα , θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές με έντονο το χρώμα της ανανέωσης κυρίως με νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών καθώς επίσης και σε συνεργασία με μεγάλο αθλητικό σύλλογο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στην προσπάθεια αυτή της αναζήτησης νέων παιχτών από την ευρύτερη περιοχή, προγραμματίζεται να διοργανωθεί mini τουρνουά δοκιμασίας παιχτών υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού, όπου θα καλεσθούν ελεύθερα να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές από ποδοσφαιρικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής.”

Gepostet von Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών am Mittwoch, 22. Juli 2020