Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Θέμη Ποτουρίδη

Στον Ηρόδοτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θέμης Ποτουρίδης.

Ο 24χρονος (09/01/1996) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε φέτος στη Γ Εθνική με τον ΑΟ Υπάτου και παλαιότερα σε Αιολικό, ΠΑΕ Χανιά, Τριγλία Ραφήνας, Προοδευτική, Φωστήρα και Ολυμπιακό U20.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη,ο όποιος φέτος θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά μας όπλα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Θέμης 24 ετών με θητεία μεταξύ άλλων στον Αιολικό Μυτιλήνης, Αστέρα Ύπατου, ΠΑΕ Χανιά -Κισσαμικός, Προοδευτική αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει στον ΗΡΟΔΟΤΟ. Μοναδική εκκρεμότητα είναι η μετάθεση του στην Κρήτη, εξαιτίας της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας που υπηρετεί αυτή την περίοδο, κάτι που η διοίκηση γνωρίζει και έχει ήδη προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες.

Θέμη γνωρίζουμε την επιθυμία σου να έρθεις στον ΗΡΟΔΟΤΟ από την πρώτη στιγμή που σου έγινε η πρόταση. Σε περιμένουμε λοιπόν στην ομάδα το γρηγορότερο δυνατόν , και ευχόμαστε μια χρόνια με υγεία και να πετύχεις πολλά γκολ στα αντίπαλα δίχτυα!”

Η διοίκηση του ΗΡΟΔΟΤΟΥ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη,ο όποιος…

Gepostet von Irodotos FC am Mittwoch, 22. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected