Κατηγορίες
Basket

Τρεις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχίσουν να φορούν και την νέα αγωνιστική περίοδο οι Αντώνης Μούμογλου, Δημήτρης Καραμήτσος και Θοδωρής Ιλτσόγλου.

Ο Αντώνης Μούμογλου είναι 39 χρονών, έχει ύψος (1.96) και αγωνίζεται στην θέση του power forward. Διαθέτει άριστο χειρισμό της μπάλας, έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, όμως κάλλιστα μπορεί να γίνει δημιουργικός και να αξιοποιήσει του συμπαίκτες σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

Ο πολύπειρος Δημήτρης Καραμήτσος είναι 41 χρονών, έχει ύψος (2.02) και αγωνίζεται στις θέσεις 4′ και 5′. Έχει με πολλές ομάδες στα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, όπως ο Ηρακλής Κοζάνης, ο ΑΣ Καστοριάς, το Άργος Ορεστικό, ο Μέγας Αλέξανδρος, η Αναγέννηση Φλόγας και ο Αιγινιακός.

Ο Θοδωρής Ιλτσόγλου (φωτ) είναι 34 χρονών, έχει ύψος (1.83) και αγωνίζεται στην θέση του play maker. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στις ακαδημίες της Ανάληψης. Σε ηλικία μόλις 15 ετών προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα της Ανάληψης.

Η ανακοίνωση :

“Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Αντώνη Μούμογλου, Δημήτρη Καραμήτσο και Θοδωρή Ίλτσογλου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected