Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Tyrone Conraad ο Εργοτέλης

Ενίσχυση εξ Ολλανδίας για τον Εργοτέλη!

Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιρόνε Κόνρααντ, του 23χρονου (07/04/1997) επιθετικού, γεννημένου στο Ρότερνταμ, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Kozakken Boys της χώρας του και παλαιότερα σε Καμπούρ, Σπάρτα Ρότερνταμ U19 και στους Νέους της Φέγενορντ

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Tyrone Ryan Conraad.

Ο 23χρονος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας μας υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι διάρκειας δύο χρόνων.

Ο Tyrone Conraad γεννήθηκε στις 7/4/1997 (23 ετών), στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα απ’ τους νέους της Feyenoord. Έπειτα και για τέσσερα χρόνια υπηρετούσε την Sparta Rotterdam απ’ τα τμήματα υποδομής (U17, U19, U21). Επόμενος σταθμός της καριέρας του και για τρία χρόνια ήταν η SC Cambuur-Leeuwarden. Τελευταίος σταθμος της καριέρας του η Kozakken Boys.

Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον ίδιο κατά την περσινή σεζόν να σημειώνει 8 τέρματα σε 24 εμφανίσεις έχοντας επίσης 3 ασίστ.

Την νέα αγωνιστική σεζόν θα φοράει την φανέλα με το Νο 11.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Tyrone Conraad δήλωσε:

”Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έρχομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Εργοτέλης. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

?Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Tyrone Ryan Conraad. Ο 23χρονος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους…

Gepostet von Ergotelis FC / ΠΑE Εργοτέλης am Montag, 27. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected