Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πήρε Αναγνωστόπουλο ο Ιωνικός, ανανέωσε ο Μουστάκης

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκας απέκτησε τον 26χρονο (18/08/1994) γκολκίπερ Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης (δύο συμμετοχές στη Super League, παλαιότερα έπαιξε σε Άρη καιο Παναθηναϊκό), ενώ την ίδια ώρα παραμένει στην ομάδα ο 30χρονος (04/05/1990) ακραίος αμυντικός, Νίκος Μουστάκης που είχε 21 συμμετοχές φέτος με την κυανόλευκη φανέλα.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Ο 26χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος στις 18/8/1994 με ύψος 1.86μ., συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, εν συνεχεία από την πρώτη ομάδα κι αφού είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και αποτέλεσε τον βασικό γκολκίπερ των “κίτρινων” στην Football League τη σεζόν 2017/2018. Τον Ιούνιο του 2019, επέστρεψε στην Αθήνα, φορώντας την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2 (Β’ Εθνική), όπου η ομάδα του τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.”

✍️ Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. ℹ…

Gepostet von Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ am Montag, 27. Juli 2020

“Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μουστάκη.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ-χαφ, γεννημένος στις 4 Μαΐου 1990, συμφώνησε σε όλα να επεκτείνει την συνεργασία του και συνεχίζει με το Αστέρι στο στήθος και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ιωνικού από τον Δεκέμβρη του 2018 και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας με την εξαίρετη παρουσία του, να πετύχει τους υψηλούς στόχους της και δύο ανόδους σερί.

Νίκο, η ΠΑΕ Ιωνικός σου εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές ακόμα επιτυχίες!”

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Μουστάκη ?ℹ https://www.ionikosfc.gr/posts/228-ananeosi-synergasias-me-ton-niko-moustaki_________________#ionikosfc #renewed #ionikosfamily #ourhistory #ourglory #weareback

Gepostet von Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ am Montag, 27. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected