Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αποχωρεί από την Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος;

Ο Μικέλ Αρτέτα, σύμφωνα με πολλές αναφορές ΜΜΕ στην Αγγλία, πληροφόρησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αναζητήσει νέο σύλλογο, καθώς δεν τον υπολογίζει στα σχέδιά του για την σεζόν 2020-21.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα football.london, ο Ισπανός προπονητής είναι έτοιμος να ανανεώσει την Άρσεναλ στις καλοκαιρινές μεταγραφές, προκειμένου να βελτιώσει την 9η θέση που κατέκτησε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ξεκαθαρίζοντας στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό δεν έχει πλέον μέλλον στους Λονδρέζους

«Σίγουρα η άμυνα είναι ίσως το πιο ανησυχητικό από αυτά τα ζητήματα και ο Αρτέτα θα προσπαθήσει να ενισχυθεί σε αυτόν τον τομέα. Ο Σωκράτης που αποκτήθηκε με υπόδειξη του Ουνάι Έμερι –κερδίζοντας 92.000 λίρες την εβδομάδα- δεν ταιριάζει με το στυλ του ποδοσφαίρου που ο Αρτέτα θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου. Ο Έλληνας αμυντικός έχει παίξει μόλις ένα λεπτό από την επιστροφή του ποδοσφαίρου, οπότε τα νέα δεν προκαλούν έκπληξη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πάντως σημειώνεται ότι ο Παπασταθόπουλος είναι ακόμα αποφασισμένος να αλλάξει την εντύπωση του προπονητή του, κάτι που οι Άγγλοι θεωρούν σχεδόν απίθανο. Η Άρσεναλ έχει έξι κεντρικούς αμυντικούς, αλλά ο Άρτέτα φαίνεται να θέλει να ενισχυθεί σε αυτόν τον τομέα της ομάδας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected