Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτοικος Καναλακίου ο Θοδωρής Μανιώτης

Παίκτης του Αχέροντα Καναλακίου είναι από σήμερα ο Θοδωρής Μανιώτης.

Ο 22χρονος μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αναγέννηση Άρτας και παλαιότερα σε Θρίαμβο Λούρου, Θρίαμβο Σερβιανών, Εθνικό Φιλιππιάδας, Σκουφά Κομποτίου και στις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών.

Αναλυτικά :

«Ο ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα το 1ο νέο μέλος της «οικογένειας» του, τον Θοδωρή Μανιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2020/21

O 22χρονος Θοδωρής Μανιώτης (Θοδωρής Μανιώτης) αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, ενώ έχει παίξει στον Σκουφά Κομποτίου, στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στον Θρίαμβο Σερβιανών και στον Θρίαμβο Λούρου. Την περσινη σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής με τον σύλλογο της Αναγέννησης Άρτας στον 4 όμιλο στο οποίο είχε συμμετοχή και ο σύλλογος μας.

Ο Θοδωρής Μανιώτης ήταν ένας από τους κορυφαίους παίχτες που έκανε την διαφορά με τον σύλλογο της Αναγέννησης Άρτας την περσινη χρόνια, καθως ήταν ένας από τους αθλητές του συλλόγου με τους περισσότερους αγώνες και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Θοδωρή καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.»

Ο ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα το 1ο νέο μέλος της «οικογένειας» του, τον Θοδωρή…

Gepostet von ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου fc am Dienstag, 28. Juli 2020