Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξανά με τα κυανόλευκα ο Σπύρος Νικολάου

Επιστρέφει στον Αχέροντα Καναλακίου ο Σπύρος Νικολάου.

Ο 28χρονος (17/08/1992) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Τηλυκράτη, έπειτα από τρία χρόνια με την κυανόλευκη φανέλα.

Στο παρελθόν θήτευσε επίσης σε Θύελλα Κατσικάς, Κρόνο Αργυράδων, ΑΟ Βελισσαρίου, Εθνικό Φιλιππιάδας, Δόξα Κρανούλας, ΠΑΣ Γιάννινα U20 και Κεραυνό Θεπρωτικού.

Αναλυτικά :

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα και το 2ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, τον Σπύρο Νικολάου.

Ο Σπύρος αποτελεί την Δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας για την φετινή χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενας ποιοτικός μεσοεπιθετικός με πλούσιο βιογραφικό βρίσκεται ξανά στον σύλλογο μας.

Ο Σπύρος Νικολάου είναι παλιός γνώριμος για τον σύλλογο μας και για εμάς αποτελεί ανανέωση και όχι μεταγραφή η επιστροφή του στην ομαδα μας, καθώς μέσα στα προηγούμενα 3 χρόνια που ήταν στον σύλλογο μας (με διάλειμμα το τελευταίο εξάμηνο) αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την ομάδα μας και πρόσφερε παρά πολλά στον σύλλογο μας.

Ο 28χρονος (17/08/1992) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, στην Δόξα Κρανούλας, στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στον Κρόνο Αργυράδων, στον ΑΟ Βελισσαρίου και στην Θύελλα Κατσικά και για τρία συνεχόμενα χρόνια αγωνιζόταν με τον σύλλογο μας, το προηγούμενο εξάμηνο έκανε ένα μικρό διάλειμμα και αγωνίστηκε στον σύλλογο του Τηλυκρατη Λευκάδος από όπου και ήρθε ως μεταγραφή.

Σπύρο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

O ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα και το 2ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, τον Σπύρο…

Gepostet von ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου fc am Dienstag, 28. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected