Κατηγορίες
Basket - Συνεργάτες

Super deal των συνεργατών μας με τη συμφωνία ένδυσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το deal των συνεργατών του sportsup.gr, που ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα τη συμφωνία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα τμήματα της οποίας θα ντύνει για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα επόμενα χρόνια.

Η GSA Sport, αναλαμβάνει να προμηθεύει με τα καινοτόμα και υψηλης αισθητικής προϊόντα της, όλα τα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Εταιρικό προφίλ

Η GSA Sport ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την δημιουργία αναβαθμισμένων αθλητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με βάση την αειφόρο ανάπτυξη και τεχνολογία.

Με έδρα την Ελλάδα και θεμελιώδεις αρχές, τον Αθλητισμό, την Καινοτομία και την Οικολογία, διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 35 χώρες με επίκεντρο την Αμερικανική και την Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και την κατασκευή και με έμφαση στην χρήση των προϊόντων της από αθλητές υψηλού επιπέδου, αναπτύσσει μια σειρά από πρωτοπόρες εφαρμογές, όπως:

ΟRGANIC-PLUS (χρήση 100% οργανικού βαμβακιού),
GSA HYDRO-PLUS (βέλτιστη διαχείριση ιδρώτα κατά την άσκηση)
GSA AERO (τεχνικό διαπνέον ύφασμα),
R3 (προϊόντα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια),

Σημαντικά ορόσημα:
• Η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης συλλογής τεχνικών αθλητικών καλτσών (2008).
• Παρουσίαση της πρώτης ολοκληρωμένης οικολογικής συλλογής αθλητικών ρούχων (2013).
• Συμμετοχή και διάκριση της εταιρίας ως «vision brand» για δύο συνεχόμενα έτη στην ISPO, τη μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών στην Ευρώπη (2016 και 2017).
• Χορηγία και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού σε όλα τα τμήματα των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ (2017).
• Δημιουργία συλλογής Greek Freak και Παγκόσμια Διανομή (2018).
• Σημαντική ανάπτυξη χορηγικών συνεργασιών, με αθλητικά σωματεία μπάσκετ, ποδοσφαίρου, στίβου, αμερικάνικου baseball κλπ, σε εθνικό, επαγγελματικό και κολεγιακό επίπεδο (2018).
• Παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Κίνας (2019).
• Η αναβάθμιση σε επίπεδο παγκόσμιων πωλήσεων-αποστολών, της επίσημης ηλεκτρονικής πλατφόρμας gsasport.com (2019).
• Παρουσίαση του GSA ONE, του πρώτου παπουτσιού της εταιρίας, κατασκευασμένου από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Μία επιβεβαίωση της αδιαπράγματευτης προσήλωσης στην καινοτομία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον (2019).
• Το 2020 θα παρουσιαστεί το «GSA Genius». Ένα ολοκληρωμένο «wearable» σύστημα προπόνησης, που συνδυάζει ειδικής σχεδίασης ηλεκτρονικά ρούχα με το mobile app που τα συνοδεύει, επιτρέποντας σε κάθε αθλητή να έχει εξατομικευμένη εικόνα για τις επιδόσεις του.

Το εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), συλλέγει δεδομένα στην επιφάνεια του ρούχου από επιλεγμένα σημεία του σώματος και πρσφέρει τις βέλτιστες προπονητικές συμβουλές. Το GSA Genius είναι ένα πολύτιμο εργαλείο προπόνησης για κάθε χρήστη που θέλει να πάρει το μέγιστο από την προπόνησή του.

Η GSA Sport είναι μέλος του Gepaworld Group. O όμιλος Gepaworld, συμμετέχει ενεργά στον διεθνή οργανισμό FTA (Foreign Trade Association) και μέσω των δραστηριοτήτων του, διασφαλίζει τις άριστες διαδικασίες ανάπτυξης, παραγωγής και εξέλιξης των προϊόντων του με πιστοποίηση ΒSCI (Business & Social Compliance Initiative).

Παράλληλα, πέραν των διεθνών εμπορικών συμφωνιών και δραστηριοτήτων, ο Oμιλος Gepaworld, μέσω του εκτεταμένου δικτύου του στην ελληνική αγορά, διαθέτει τα προϊόντα της GSA Sport σε ευρύ φάσμα καταστημάτων λιανικής και σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες αγορών.

Όλη η διαδρομή της GSA από την ίδρυση της, είναι μια συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη, ανάπτυξη και βελτίωση.

Στο άμεσο μέλλον η εταιρία σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση στις αγορές του εξωτερικού και την διαρκή επένδυση στην έρευνα νέων τεχνολογιών.

Αυτό μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι να γίνουμε ο κύριος πάροχος αθλητικών ειδών που προτιμούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Σχεδιάζουμε με την καρδιά μας και παράγουμε με το μυαλό μας βιώσιμα αθλητικά προϊόντα που ενισχύουν την απόδοση με βάση τις τελευταίες καινοτομικές εξελίξεις.

Η συνεργασία με τον Ολυμπιακό δίνει την ευκαιρία στην GSA Sport να εφαρμόσει και να αναδείξει τις προηγμένες τεχνολογίες της και να προβάλει την ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων της.

Οι αγωνιστικές εμφάνισεις σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την ομάδα του Ολυμπιακού και ενσωματώνουν το GSA HΥDRO-PLUS που υποστηρίζει την απόδοση των αθλητών ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ελαφριές, ανθεκτικές και μοναδικής σχεδίασης, είναι οι φανέλες που θα αγαπήσουν όλοι οι φίλαθλοι.

Ιδιαίτερης σημασίας γεγονός, είναι πως πέραν των αγωνιστικών εμφανίσεων, θα αναπτυχθεί ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (fans merchandising) για να καλύψει τις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού.

Η συνεργασία μας δεν έχει στενά επαγγελματικά πλαίσια αλλά στηρίζεται σε θεμελιώδεις αρχές. Την αγάπη για τον αθλητισμό, την αδιάκοπη προσπάθεια να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, την πίστη ότι δε πρέπει να εγκαταλείπουμε ποτέ και την σταθερή προσήλωση στην κατάκτηση της κορυφής.»

Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα επόμενα χρόνια.Η GSA Sport, αναλαμβάνει…

Gepostet von Spot Team am Mittwoch, 29. Juli 2020