Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κανονικά στη Γ Εθνική η ΑΕ Νεάπολης, οριστικά στο τοπικό ο Πανακρωτηριακός

Φως στο τούνελ φαίνεται να βρέθηκε στην ομάδα της Νεάπολης, η οποία θα δώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το Athleticradio, η ομάδα της Νεάπολης μέχρι το βράδυ της Τρίτης αναμενόταν να κατέβει στο Α’ τοπικό, αφού η διοίκηση αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο στο Δ.Σ. της Τρίτης όλα άλλαξαν και η Νεάπολη αναμένεται να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον σχεδιασμό να συνεχίζεται κανονικά από εκεί που σταμάτησε.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει νέο Δ.Σ. που θα στηρίξει την προσπάθεια τη νέα χρονιά και αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες!

Πάντως η ιστορία της Νεάπολης είχε ευχάριστη κατάληξη, αφού όλα δείχνουν ότι θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οριστικό: Δεν κατεβαίνει στην Γ Εθνική ο Πανακρωτηριακός

Οριστικοποιήθηκε οτι η Χανιώτικη ομάδα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21.

“Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 και θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων”.

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την…

Gepostet von Πανακρωτηριακός Α.Ο am Mittwoch, 29. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected