Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η πρώτη μεταγραφή του Αλμωπού Αριδαίας

Τον Παναγιώτη Μανιό απέκτησε ο Αλμωπός Αριδαίας, ανοίγοντας την αυλαία στις μεταγραφές ενόψει της συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 24χρονος (26/05/1996) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Σιάτιστα, είχε εννιά γκολ φέτος με τη φανέλα του Εδεσσαϊκού και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Άρη Παλαιοχωρίου, ΑΟ Καρδίας και ΑΕΝ Κρήνης.

Αναλυτικά :

“Ο Αλμωπός αλλάζει, ο Αλμωπός είναι εδώ και ξεκινά τις μεταγραφικές του ενισχύσεις, με έναν και μοναδικό σκοπό, να συγκροτήσει ένα ισχυρό σύνολο, μια ανταγωνιστική ομάδα.

Το Δ.Σ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη φετινή του μεταγραφή, με την απόκτηση του δεξιού ακραίου επιθετικού Παναγιώτη Μάνιου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, έχει καταγωγή από την Σιάτιστα Κοζάνης και είναι γεννημένος στις 26 Μαϊου του 1996.

Στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στην ΑΕΝ Κρήνης Θεςσαλονίκης, στον ΑΟ Καρδίας, στον Άρη Παλαιοχωρίου και την σεζόν που πέρασε ανήκε στον Εδεσσαϊκο, με τον οποίο πέτυχε 9 τέρματα και είχε 6 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού, του ευχόμαστε υγεία, καλές εμφανίσεις και πολλά τέρματα στην νέα πρόκληση της καριέρας του.”

Ο Παναγιώτης Μάνιος στον Αλμωπό Αριδαίας! ➡️ https://bit.ly/30f7HbZ

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Freitag, 31. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected