Κατηγορίες
Αθλήματα

Στραβοπάτημα για Σάκκαρη στο Παλέρμο (vids)

H Kristyna Pliskova αποδείχτηκε πιο έτοιμη από τη Μαρία Σάκκαρη, που γνώρισε την ήττα με 4-6, 4-6 στον πρώτο της αγώνα μετά από 5 μήνες, για τον 1ο γύρο του Palermo Ladies Open.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά από 1 ώρα και 27 λεπτά παιχνιδιού, η Kristyna Pliskova επικράτησε της Μαρίας Σάκκαρη με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στην καλύτερη 16άδα του Palermo Ladies Open στο Παλέρμο.

Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει αρκετά εξαιτίας των πολύ μεγάλων χρονικά αναμετρήσεων που προηγήθηκαν στο κεντρικό court της διοργάνωσης, με τις δυο παίκτριες να μπαίνουν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα (τοπική) στο γήπεδο.

Η Pliskova, η οποία είχε δώσει και 10 αγώνες σε τουρνουά επίδειξης τους τελευταίους μήνες – σε αντίθεση με τη Σάκκαρη που σήμερα αγωνίστηκε για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, έκανε από ένα break σε κάθε σετ, και στις δυο περιπτώσεις στο εναρκτήριο game!

Από τη γραμμή του σερβίς η 28χρονη Τσέχα, Νο.69 στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν εξαιρετική, καθώς κατάφερε να κερδίσει όλα τα service games της και να σβήσει και τα 3 break point που είχε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνολικά στο ματς.

Έτσι, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο για να φτάσει στη μεγάλη αυτή νίκη και να βγάλει εκτός συνέχειας την 3η καλύτερη παίκτρια του ταμπλό και την 20ή της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Στον 2ο γύρο η Pliskova θα αντιμετωπίσει την 33χρονη Sara Errani, που πλέον βρίσκεται στο Νο.169 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως πήρε wild card από τους διοργανωτές και έκανε νωρίτερα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για να κερδίσει τη Sorana Cirstea με 7-5, 1-6, 6-4.

Επόμενος σταθμός για τη Σάκκαρη θα είναι η Πράγα, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αγωνιστεί στο Prague Open, πριν κάνει το μεγάλο ταξίδι για τη Νέα Υόρκη, όπου θα γίνουν το Western & Southern Open και το US Open.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected