Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει ο Πούπης στον Εδεσσαϊκό, συνεχίζει και ο Μαυρόπουλος

Με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού θα αγωνίζεται για 7η χρονιά ο Βασίλης Πούπης, ενώ παραμένει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Αναλυτικά :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πούπη. Για τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή και έναν εκ των αρχηγών των Πράσινων δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Η αγωνιστικότητα και το πάθος σε συνδυασμό με το ήθος που τον διακρίνει είναι ο σύγχρονος Εδεσσαϊκος.

Σε δηλώσεις στο edessaikos.gr o Βασίλης τόνισε: Ειμαι χαρουμενος που συνεχιζω για 7η σερι χρονια σε αυτον τον ιστορικό σύλλογο! Κοιταμε το καλυτερο του Εδεσσαικου και αυτο θα ερθει με την προσπάθεια ολων μας.”

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΠΗΣ ΓΙΑ 7Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟhttps://asedessaikos.blogspot.com/2020/08/7.html?m=1

Gepostet von Εδεσσαϊκός F.C – Official am Donnerstag, 6. August 2020

“Ο Εδεσσαϊκος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον δεξιο ακραίο οπισθοφυλακα Δημήτρη Μαυροπουλο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν άμεση ως επισφραγισμα στις πολύ καλές εμφανίσεις του 20χρονου ποδοσφαιριστή ειδικά στον β’γυρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης μας είπε: Επέλεξα να συνεχίσω στη ομάδα της πόλης μου, είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για το καλύτερο δυνατό της ομάδας και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια καλή χρόνια σαν την περσινή και αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου.”

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ https://asedessaikos.blogspot.com/2020/08/blog-post_95.html?m=1

Gepostet von Εδεσσαϊκός F.C – Official am Donnerstag, 6. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected