Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στην επικαιρότητα και σήμερα ο Αλμωπός Αριδαίας!

Διεργασιών συνέχεια όσον αφορά το ρόστερ για τον Αλμωπό Αριδαίας.

Η ομάδα της Πέλλας ανακοίνωσε την παραμονή δύο ακόμη ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του 19χρονου μέσου Γρηγόρη Προύντση αλλά και του 20χρονου ακραίου αμυντικού, Δούκα Προκοπίου.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Προύντση που θα αγωνίζεται με τα κυανόλευκα, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε όσες φορές του ζητήθηκε, η αγωνιστική συνέπεια και η φιλοδοξία του για διάκριση μας οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας μας, με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και θαυμάσιο χαρακτήρα.

Γρηγόρη η οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται υγεία, καλές εμφανίσεις και πολλές διακρίσεις στην μεγάλη φετινή πρόκληση.”

Ανανέωσε ο Γρηγόρης Προύντσης!➡️ https://bit.ly/3gAk9Zx

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Donnerstag, 6. August 2020

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή μας Δούκα Προκοπίου-Λεσσέ.

Η πολύτιμη βοήθεια του νεαρού μεσοαμυντικού στην ωραία περσινή διαδρομή της ομάδας μας και η επίτευξη του στόχου που είχαμε θέσει όταν ήρθε στον σύλλογο, μας οδήγησε στην επέκταση της συνεργασίας μας με έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή και άριστο χαρακτήρα, σε μια εύκολη απόφαση για την παραμονή του στην ομάδα μας.

Δούκα η οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται υγεία, καλές εμφανίσεις και πολλές επιτυχίες την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.”

Ανανέωσε ο Δούκας Προκοπίου-Λεσσές!➡️ https://bit.ly/3ii0pum

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Freitag, 7. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected