Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Κι άλλες αφίξεις στον Καραϊσκάκη Άρτας

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Καραϊσκάκη Άρτας, που στοχεύει να καλύψει άμεσα τα κενά μετά τις αποχωρήσεις παικτών.

Οι Αρτινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου μεσοαμυντικού, Αντερσόνο Ν’Γκομπά που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Βόλου (πριν στον Αήττητο Σπάτων) και του 20χρονου επιθετικού, Χρήστου Μαραθωνίτη από τον Ονήσιλο Σωτήρα στην Κύπρο και παλαιότερα σε Εθνικό και Καλλιθέα.

Αναλυτικά : 

“Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας βάσει του σχεδίου που εκπονήθηκε από την δίδυμο του μετεγγραφικού σχεδιασμού της ΠΑΕ, Μπέκα –Κάντα.

Παρά την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή η ομάδα να μη γνωρίζει αρχές Αυγούστου, ούτε τους αντιπάλους κι ούτε το πλαίσιο λειτουργίας της ΣΛ2, ο σχεδιασμός υλοποιείται με προσοχή και σταθερότητα, ώστε τις επόμενες ημέρες οι παίκτες να αρχίσουν την προετοιμασία.

Στην Άρτα είχαμε νέες αφίξεις και η ΠΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους οπαδούς της και το φίλαθλο κοινό, την ένταξη δυο ακόμη ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της.
Πρόκειται για τον 21χρονο φορ, Χρήστο Μαραθωνίτη και τον 26χρονο αμυντικό μέσο, Andersonho Menge Ngomba.

Οι δυο παίκτες βρέθηκαν στην πόλη μας, όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος, Στέλιος Μπέκας. Πέρασαν με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια συνεργασίας.

Ο 21χρονος Μαραθωνίτης (16.11.1999) γεννήθηκε στην Αθήνα και παίζει στη θέση του σέντερ φόρ. Με ύψος 1.85 χρησιμοποιεί το δεξί πόδι στην αντίπαλη περιοχή και το βιογραφικό του παραπέμπει σε έναν επιθετικό που δεν χρειάζεται πολλές φάσεις, παίρνοντας την πάσα στο σωστό χρόνο για να σκοράρει. Ξεκίνησε να παίζει στην ακαδημία του Πανιώνιου και ακολούθως δοκίμασε την τύχη πολύ νωρίς-μόλις στα 16 του- στην απαιτητική για αυτές τις ηλικίες Ολλανδία, όπου για τρία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία σε Μπρέντα Κ17, ΕξέλσιορΚ19, και Ντόντρεχτ Κ19.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2018 για λογαριασμό της Καλλιθέας για έξι μήνες, για να φορέσει στη συνέχεια και τη φανέλα του Εθνικού. Το 2019 πήγε στην Κύπρο, όπου έπαιξε τη σαιζόν που διεκόπη λόγω κορωνοιού, με τον Ονίσιλο Σωτήρα.

Ο 26χρονος Αντρεσόνιο Eνγκομπά γεννημένος στις 30/12/1993 στην πόλη Μπούα –πλήρες όνομα Andersonho Menge Ngompa είναι Καμερουνέζος και η ομάδα μας είναι η τρίτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί, μετά τον Αήττητο Σπάτων πρόπερσι και τον Ολυμπιακό Βόλου τη σαιζόν που τελείωσε. Με ύψος 1,69 φημίζεται για τη μαχητικότητα το πείσμα του και τον διακρίνει το πνεύμα του νικητή, απόρροια της παρουσίας στην Ιταλία σε μικρή ηλικία.

Το 2011 έπαιξε στην Ιταλία για λογαριασμό Αρέτσο Κ19 και την επόμενη σεζόν στη ΡετζίναΚ19. Ο Ενγκομπά πήρε μετεγγραφή στη Γερμανική Sonnenhof Grobaspach II παίζοντας για μια σαιζόν 2013-2014που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής κατηγορίας.”

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας βάσει του σχεδίου που εκπονήθηκε από την δίδυμο του…

Gepostet von Karaiskakis FC / ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας am Freitag, 7. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected