Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από τη Θύελλα Σαρακηνών

Διπλή μεταγραφική επιτυχία για τη Θύελλα Σαρακηνών που ανακοίνωσε την απόκτηση των Βαγγέλη Μεταξά και Άγγελου Κιόρτση, από τον Εδεσσαϊκό ταράζοντας τα ήρεμα νερά στο ποδόσφαιρικό στερέωμα της Πέλλας.

Όπως αναφέρει το Pellasports, μία σπουδαία κίνηση από τους ανθρώπους της διοίκησης των Πειρατών από κάθε άποψη, που εκτός από την παραμονή του βασικού κορμού του ρόστερ, δείχνουν δυνατοί και στο μεταγραφικό κομμάτι αφού ενισχύονται με παίκτες αξίας σε όλες τις γραμμές και αναμένεται να παίξουν ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται για δύο παίκτες που σαφώς και θα ήθελε ο κάθε προπονητής στην ομάδα του.

Βαγγέλης Μεταξάς
Πρόκειται για έναν δεινό διεμβολιστή και άριστο χειριστή της στρογγυλής θεάς, ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1995 και στην καλή του μέρα μπορεί να διαλύσει την οποιαδήποτε άμυνα, αγωνίστηκε για μια οκταετία στους τριαινοφόρους, έχοντας τεράστια προσφορά στον Εδεσσαϊκό, προερχόμενος από την ομάδα της γεννέτειρας του, τον Μέγα Αλέξανδρο Άρνισσας.

Ήταν μια μεταγραφική κίνηση που ανεβάζει το πρεστίζ των Πειρατών, καθώς απέκτησαν έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Εδεσσαϊκού, αλλά και της Γ’ Εθνικής.

Άγγελος Κιόρτσης
Ο Εδεσσαίος αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1996 και πολύ μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ξεκινώντας την καριέρα του στην Ακαδημία του Ηρακλή Εδέσσας. Σιγά-σιγά το ταλέντο του ξεχώρισε και εντάχθηκε στος Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, όπου έκατσε 4 χρόνια και μετά πηγαίνει στην Κ17 της ΠΑΕ Βέροιας.

Ακολούθως αγωνίστηκε στην Ελπίδα ‘Εδεσσας, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Παρά τη νεαρή ηλικία του, ο Εδεσσαίος άσος έχει να επιδείξει αρκετά πλούσια αγωνιστική παρουσία και φυσικά πολλές εμπειρίες και η μεταπήδηση του στην Θύελλα Σαρακηνών αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη για τους Πειρατές που έχουν δημιουργήσει ένα αξιόπιστο ρόστερ, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected