Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στα ημιτελικά του Europa League η Ίντερ! (vid)

Η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League για πρώτη φορά μετά το 2003 (με την παλιά του μορφή τότε)

Στους «4» του Europa League βρίσκεται η Ίντερ που επικράτησε 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Βασιλέια που θα διεξαχθεί την Τρίτη (11/08).

Με αυτή την πρόκριση η Ίντερ επέστρεψε σε ημιτελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά το 2010 όταν και είχε στη συνέχεια κατακτήσει το Champions League, ενώ είναι στους «4» του Europa League για πρώτη φορά μετά το 2003 όπου αγωνιζόταν στο τότε Κύπελλο UEFA.

Οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης μιας και προηγήθηκαν των Γερμανών με 1-0 με γκολ του Μπαρέλα στο 15ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα μάλιστα ο Λουκάκου χτύπησε για μια ακόμα φορά στη φετινή χρονιά και έκανε το 2-0.

Ωστόσο η Λεβερκούζεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και το νέο μεγάλο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου ο Χάβερτζ μείωσε στο 25ο λεπτό σε 2-1. Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Ντάλεϊ Σινκγκράβεν όμως μετά από τον έλεγχο του VAR πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Ίντερ να προηγείται κάτι το οποίο δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος όσο και αν η Λεβερκούζεν απείλησε και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια.

Συνθέσεις

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι (84′ Σκρίνιαρ), Ντε Βράι, Γοδίν, Ντ’Αμπρόζιο (59’ Μόουζες), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (59’ Έρικσεν), Γιάνγκ, Λαουτάρο Μαρτίνες (64’ Σάντσες), Λουκάκου.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Πέτερ Μπος): Χραντέσκι, Μπέντερ (85′ Μπελαραμπί), Ταχ, Ταπσόμπα, Σινκγκράβεν (68’ Βέντελ), Παλάσιος (59’ Μπέιλι), Μπαουμγκάρτλινγκερ (68’ Αμίρι), Χάβερτς, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί, Φόλαντ (86′ Αλάριο).

δείτε βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected