Κατηγορίες
Γενικά

Η επιβράβευση στον Βασίλη Μαγγίζη και οι πρώτες επαγγελματικές συμμετοχές

Η σημερινή ανακοίνωση του Αλμωπού Αριδαίας, με την οποία κάνει γνωστή την παραμονή του Βασίλη Μαγγίζη και τη νέα σεζόν, αποδεικνύει πόσο σωστή ήταν η επιλογή να τον φέρει στην Πέλλα από το τοπικό της Ημαθίας.

Ο 23χρονος (27/09/1997) αμυντικός, με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη στο παιχνίδι του, θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο στους “κυανόλευκους”, με τους οποίος θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές.

Κι αυτό, μόλις δύο χρόνια μετά που αποχώρησε από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Μαγγίζη.

Η θαυμάσια περσινή παρθενική συμμετοχή του Βασίλη στο ρόστερ της ομάδας μας, όπου με την σκληρή δουλειά και το πείσμα του κατάφερε να σταθεί επάξια και να καθιερωθεί στην αμυντική μας γραμμή, με αποτέλεσμα η παραμονή του και την νέα χρονια να επιβραβεύει ουσιαστικά την προσπάθεια του, με την ανανέωση για 2η συνεχή σεζόν να φέρνει μια ικανοποίηση σε όλους στον Αλμωπό.

Βασίλη, η «κυανόλευκη οικογένεια» σου εύχεται υγεία, καλές εμφανίσεις και πολλές επιτυχίες την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, στην μεγάλη πρόκληση της καριέρας σου.”

Συνεχίζει ο Βασίλης Μαγγίζης!➡️ https://bit.ly/31GP2W0

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Mittwoch, 12. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected