Αθλήματα

Μούγιτς η Πυλαία, Ασλή ο Δούκας

Με τον Τζούρο Μούγιτς έδωσε τα χέρια η Πυλαία.

Ο 28χρονος περιφερειακός, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στα Σκόπια και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Διομήδη, αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα και στο νέο προπονητή της, Γιώργο Καρασαββίδη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μέχρι τον Δεκέμβριο με δικαίωμα ανανέωσης.

Για την μεταγραφή του ο αθλητής δήλωσε στο e-handball.gr: «Γυρίζω στην Ελλάδα πάλι για λογαριασμό τις Πυλαίας και να συνεργαστώ με τον Γιώργο Καρασαββίδη που γνωριζόμαστε πολύ καλά. Πιστεύω ότι η ομάδα μου ταιριάζει και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο κοουτς Καρασαββίδης. Σε αυτή την περίεργη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εύχομαι σε όλους υγεία χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση :

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Τζούρο Μούγιτς.

Τζούρο καλώς ήρθες στην Πυλαία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον #Τζουρο_Μουγιτς#Τζουρο καλώς ήρθες στην Πυλαία#Pylaia #more_than_a_team

Gepostet von Πυλαία Χάντμπολ am Mittwoch, 12. August 2020

Ασλής διετίας στον Δούκα

Στην ομάδα του Δούκα θα συνεχίσει την αθλητική του πορεία ο Νικόλας Ασλής, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση :

“Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που έκανε «δικό» της για τα επόμενα δυο χρόνια τον Νικόλα Ασλή (2002, 1.96μ.).

Ο 18χρονος τερματοφύλακας που τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ και είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων, έχει αγωνιστεί επίσης στον Δικέα και τα Βριλήσσια.

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕ Δούκα, ο Νικόλας Ασλής τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται να ανέβω ένα επίπεδο σαν αθλητής και να γίνω καλύτερος και σαν άνθρωπος. Ο Δούκας είναι ένα ιστορικό σωματείο με συνεχείς παρουσίες στην Α1 και με αξιόλογους ανθρώπους. Ελπίζω να σταθώ στο ύψος των απαιτήσεων τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου τους συμπαικτες την διοίκηση της ΑΕΚ και τον προπονητή μου Αλέξη Αλβανο για αυτά τα 3 χρόνια επιτυχιών και αναμνήσεων που ζήσαμε μαζί. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλοσωρίζει τον Νικόλα Ασλη και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές νίκες.”

Στα «μπλε» και ο Ασλής#Ased #DoukasHandball #HandballPremier

Gepostet von ΑΣΕ Δούκα – AC Doukas am Donnerstag, 13. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected