Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Τελικά Ιωνικό ο Μανώλης Φαζός

Από τη στιγμή που δεν παρέμεινε στο ρόστερ της Παναχαϊκής, ο Μανώλης Φαζός αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός θα είναι ο Ιωνικός, που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του 25χρονου (12/08/1995) αμυντικού, που είχε 20 συμμετοχές και τρία γκολ φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΟΦΗ και ΠΑΕ Χανιά.

Αναλυτικά :

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Μανώλη Φαζού.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 12/08/1995, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μανώλης Φαζός, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΟΦΗ. Με την Κρητική ομάδα, έχει αγωνιστεί και στις τρεις εθνικές κατηγορίες. Την περίοδο 2013-14 φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ σε ηλικία 18 ετών, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη Super LeagueΣτην ομάδα του Ηρακλείου, παρέμεινε και μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και μαζί της πανηγύρισε την άνοδο στη Football League το 2015-16, πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές. Στον ΟΦΗ παρέμεινε άλλα δύο χρόνια στη Super League 2 ενώ τη σεζόν 2018-19 δόθηκε ως δανεικός στον ΑΟΧ Κισσαμικό, παίζοντας σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά στην Football League με 20 συμμετοχές, ενώ είχε και 3 γκολ. Ο Μανώλης Φαζός μετρά κατά το παρελθόν και δύο συμμετοχές ως διεθνής, με την Εθνική Ελλάδος Κ19.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Μανώλης Φαζός είπε στο ionikosfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Ιωνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιάννη Τσιριγώτη, τη διοίκηση συνολικά και τον προπονητή κ. Δημήτρη Σπανό που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του Ιωνικού. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Super League που είναι η φυσική της θέση. Ευχή μου είναι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα όλοι οι αθλητές και να έχουμε μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Μανώλη Φαζό και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.”

✯??????? ??????? ?????✯✍️Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Μανώλη Φαζού. ℹ…

Gepostet von Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ am Donnerstag, 13. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected