Κατηγορίες
Football League

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Βέροια ο Αργύρης Μουρατίδης

Έπειτα από δύο χρόνια με την κυανέρυθρη φανέλα, ο Αργύρης Μουρατίδης αποχαιρετά τη Βέροια.

Ο 26χρονος (15/06/1994) αμυντικός είχε 5 συμμετοχές και ένα γκολ φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας, Θύελλα Φιλώτα και Λευκάδια.

Αναλυτικά :

“Μετά από 2 όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα τις πολης μου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ,αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω:

Τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μέσα από τις ιδιαιτερότητες της κάθε χρονιάς, προσπαθήσαμε από κοινού για την πρόοδο της ομάδας. Την Διοικήση και συγκεκριμένα την οικογένεια Μπήκα τον κυριοΑποστολίδη Στέφανο και τον Κύριο Νούλα. Αυτά τα 2 χρόνια ανέλαβαν το δύσκολο έργο να παρουσιάζεται η ομάδα αξιόμαχη για να βρεθεί βήμα βήμα εκεί που ανήκει δηλαδή στα ψηλά σαλόνια

Τους προπονητές μου κάθε έναν ξεχωριστά που αυτά τα 2 χρόνια με ανέδειξαν ποδοσφαιρικα και σαν παίχτη και μου έδειξαν εμπιστοσύνη…

Εύχομαι τα καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα στην ομάδα. Θα μου δίνουν χαρά μαθαίνοντας τα και επειδή υπήρξα Μέλος της για 2 χρόνια, αλλά και επειδή αυτό θα δίνει χαρά, στους φίλους που είναι δίπλα στην ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΈΡΟΙΑΣ.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑΣ, που από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αγάπη τους..Αγαπώ την πόλη μου και εύχομαι τα καλύτερα..

Θεωρώ δεδομένη την επιτυχία τις ομάδας!!”

Μετά από 2 όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα τις πολης μου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ,αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω:Τους…

Gepostet von Argiris Mouras am Freitag, 14. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected